عطیه محمدی| شهر سیاه پوش است و واقعه ای بزرگ در راه. همه مردم در تلاطم اند. محرم از راه رسیده است و با خود حرارت حزنی را آورده که هیچ گاه خاموش نمیشود. زنان و مردان و پیران و جوانانی که حب الحسین در دلشان است سراپا نمیشناسند، با تمام وجود مدهوش حسین میشوند.
شوری آمیخته با عشق حسینی، که خون انسان را به غلیان می اندازد و به یادمان می آورد همه انسان باشیم و آزاده زندگی کنیم. درسی که کربلا از انسانیت و بزرگی می دهد در عالم بی مثال است. پیر و جوان و خردسالی که برای حمایت از امام شان جان بر کف شدند و شهادت رسیدند. در این میان داستان جوانی که در راه دفاع از امامش جهاد بی مثالی کرد و اسوه همه جوانان عالم شد، و او کسی جز علی اکبر نبود.
و بعد از علی اکبر، قاسم ابن الحسن تازه جوان رشید کربلا، بعد از شهادت علی اکبر به حال او غبطه خورد و تکه تکه شدن در راه عشق را بالاتر از شیرینی عسل چشید؛ و امروز جوانان به پیروی از علی اکبر و قاسم به ندای مظلومیت امام شان لبیک میگویند. بعد از گذشت ۱۴۰۰ جوانانی که به تاسی از رشادت های علی اکبر پا در راه خدمت به خلق گذاشته اند و در لباس سرخ هلال احمر ارادت خود را به ساحت حضرت سیدالشهدا نشان می دهند و هر سال با حضور در هیات جوانان علی اکبر جمعیت هلال احمر استان قم تجدید پیمان میکنند.
۲۱سالگی هیات جوانان علی اکبر جمعیت هلال احمر استان قم
محمد مصباحی، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم و از اولین موسسان هیات جوانان علی اکبر است از چگونگی تشکیل هیات جوانان علی اکبر جمعیت هلال احمر میگوید که به پویش ملی درآمده و همه جوانان با برپایی هیات علی اکبر اقامه عزا میکنند: در سال ۸۱ در هشتم محرم هیات جوانان علی اکبر جمعیت هلال احمر، توسط یکی از اعضای جوانان این هیات به راه افتاد و در ابتدا تعداد کمی در این هیات حضور داشتند و به همت اعضای فعال به یک پوشش کشوری تبدیل شده است.
در شروع کار تعداد کمی حضور داشتند اما کشش عزای حسینی باعث شد تا در سال های بعد محبین اهل بیت هم از خارج از جمعیت هلال احمر به جمع جوانان عاشورایی وصل شوند و همه با پای پیاده برای عرض تسلیت به حضرت معصومه(سلام الله علیها) سینه زنان حرکت کنند.
مصباحی درباره افتخارات هیات علی اکبر میگوید: خدارا شاکریم که شروع این هیات از شهر قم بوده است و امروزه این هیات آنقدر جذبه دارد و بسیاری از عاشقان حسینی را از بیرون جمعیت همراه خود میکند.
کار کردن برای امام حسین درس صبر و بردباری است
هدیه کرمانی، از اعضای جوانان جمعیت هلال احمر و الان فرمانده تیم سحر است و برای تسکین آلام بشری فعالیت میکند. او ۶ سال است که عضو جوانان بوده امسال برای اولین در هیات جوانان علی اکبر حضور داشته و به خادمیبرای اهل بیت افتخار میکند: در سال هایی کرونا بوده در شیفت های ایام محرم برای کنترل پروتکل های بهداشتی حضور داشتم و امسال در هیات جوانان علی اکبر، و به خادمی ام برای امام حسین افتخار میکنم.
کرمانی درباره شیرینی سختیهای این خدمت میگوید که همه اینها باعث بالا رفتن صبرمان در زندگی میشود: شرایط آب و هوایی، شلوغی و ایستادن زیاد فشار زیادی اذیت کننده است اما این اذیت ها آرامش و صبری در زندگی دارد که باعث میشود هر سال پر شور از قبل در کنار سایر بچهها خدمت کنیم.
همه زندگی ما از برکت خدمت به امام حسین است
محمدعلی ثنایی، ۴سال است عضو جمعیت هلال احمر است. ورود او به هلال احمر همزمان با کرونا بوده و برای حفظ سلامت مردم در مراسم های محرم خادم مجالس حسینی بوده است و از حس و حال زیبای خادمی امام حسین میگوید: من همه چیزم برای برای اهل و عقایدم می دهم و حس بسیار خوبی است که برای بهترین انسان در عالم خدمت میکنم.
او میگوید: من عاشق امامم هستم هرچقدر هم که عاشورا قصه و داستان باشد من قهرمان این قصه را دوست دارم. من هرچه دارم از خدمت کردن به امام حسین است، و خیلی حس و حال خوبی است که برای کمک کردن به بهترین فرد عالم خدمت کنیم.
عاشورا پر از داستانهای شورانگیزی است اگر یک عمر برایش وقت بگذاریم باز هم کم است. داستانهای بزرگی و انسانیت، تسکین دردهایی که به سادگی آرام نمیگیرد؛ باشد که از عاشورا درس بگیریم انسان باشیم و انسان بمیریم و برای حفظ کرامت انسانی قدم برداریم.